Sofia Zorg is een kleinschalige organisatie die wijkverpleging en forensische zorg levert. Wij zijn een transparante en professionele organisatie met korte communicatielijnen en met deskundige medewerkers met een luisterend oor en hart voor hun vak. Ons kantoor gevestigd te Soest is naast een ontmoetingsplek ook een werk -en leerplek voor onze medewerkers, zorgprofessionals, leerlingen en stagiaires.

Binnen de wijkverpleging heeft Sofia Zorg een team in Baarn/Soest. Het forensisch team heeft verschillende woonlocaties in Hilversum.

Doelstelling

Sofia Zorg wil tegemoetkomen aan de wensen, behoeften en verwachtingen van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben door kwaliteitszorg op maat te bieden. 

Wij bieden de zorg die nodig is om de kwaliteit van leven thuis te bevorderen en de zelfredzaamheid te versterken, ondanks ziekte, behandeling of beperking. Centraal hierin staat dat onze zorgvragers actief betrokken worden bij de invulling van de gewenste zorg of ondersteuning.

Binnen de forensische zorg bieden onze medewerkers de cliënt het perspectief om (weer) deel te nemen aan de vrije samenleving. Dit doen zij door het begeleiden en door het bieden van kwalitatief passende zorg. Door de zelfstandigheid van de client te vergroten voegen wij maatschappelijke waarde toe: dat is waar Sofia Zorg forensisch voor staat.

Onze kernwaarden

  • De zelfredzaamheid van de cliënt staat voorop
  • Beperkt aantal zorgverleners bij de cliënt
  • Eén direct aanspreekpunt
  • Professioneel
  • Gericht op perspectief
  • In een veilig kader 

Sofia Zorg als werkgever

Benieuwd hoe wij als werkgever zijn?
Ga naar onze werken bij website voor meer informatie.

Ga naar werken bij Sofia Zorg!

blije-collega

Meer informatie?

Samen met u kan Sofia Zorg uw situatie en uw voorkeuren bespreken.
Meld u aan via het formulier in onderstaande link.

Meld u hier aan