✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Word jij onze nieuwe ambulant, door te reageren op de vacature als persoonlijk begeleider? Bij Sofia Zorg in Soest geven wij om de maatschappij en begeleiden wij mensen bij hun veilige terugkeer in de gemeenschap. Wij bieden ambulante en forensische zorg aan op het gebied van verblijfszorg (wonen). Daarnaast bieden wij al onze cliënten persoonlijke en professionele begeleiding.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Meer over de vacature als persoonlijk begeleider

Als organisatie voor zorg op maat helpen wij cliënten die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben om goed te functioneren in de maatschappij. In jouw functie als persoonlijk begeleider help jij cliënten met forensische zorg, die na een straf of maatregel bij ons zijn aangemeld voor plaatsing in één van onze woonlocaties. De begeleiding die wij aanbieden is vooral praktisch en betreft onder andere het helpen bij een zinnige dagbesteding en het zoeken naar werk én goede voeding. Jouw werkzaamheden als persoonlijk begeleider zijn dynamisch en geven jou daarom energie.

blije-collega

Solliciteer meteen en word persoonlijk begeleider

Met onze vacature voor een persoonlijk begeleider bieden we jou veelzijdig werk aan waarin jij de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen als begeleider in de zorg. Solliciteer meteen op onze vacature door je cv en motivatiebrief op te sturen naar info@sofiazorg.nl en word persoonlijk begeleider bij Sofia Zorg. Je kunt bij ons ook aan de slag gaan met werken in de thuiszorg.