✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Wil jij graag werken in de thuiszorg, in Soest, Baarn of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij Sofia Zorg uit Soest. Wij bieden je de mogelijkheid aan om met plezier te werken in de zorg nabij Utrecht met onze verschillende vacatures. Als zorgverlener heb je écht zinvol werk. Het geeft je de kans om een lach te toveren op de gezichten van zij die zorg nodig hebben. Wij geloven dat werken in de zorg werk is dat je met aandacht en plezier uitvoert. Daarom zijn wij hét bedrijf waarbij jij wilt werken in de thuiszorg.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Werken in de thuiszorg is mooi en bijzonder werk

Onze organisatie voor integrale zorg is persoonlijk en professioneel en heeft als uitgangspunt om de cliënt comfort te bezorgen in zijn of haar woning. Met het oog op het leveren van kwaliteitszorg, bieden wij wijkverpleging- en verzorging. Dit doen we bijvoorbeeld bij zieken en ouderen. Als zorgverlener zorg jij dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen. Daarnaast is er tijd om een band met de cliënten op te bouwen en ze beter te leren kennen, zodat jij de beste zorg kan verlenen.

Waaruit bestaat jouw takenpakket?

Als je wilt werken in de thuiszorg, zijn er verschillende taken belangrijk. Je helpt de cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals het douchen, wassen, omkleden en eten. Dit is slechts een grip van wat werken in de zorg inhoudt. Het is ook belangrijk dat je contact houdt met de huisartsen en andere zorgverleners van de cliënt. Zie jij dit helemaal zitten? Dan is het werken als verzorgende echt een baan voor jou! Wij scheppen graag een fijne werkomgeving waar genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Om dit mogelijk te maken, denken en kijken we ook graag met je mee bij het vinden van de juiste vacatures in de zorg.

blije-collega

Kies voor dankbaar werk

Door te werken in de thuiszorg ben je een hoeksteen in onze organisatie. Werken in de zorg is het mooiste wat er is, je maakt namelijk écht een verschil voor onze cliënten. Lijkt deze baan je wat en zie jij jezelf al helemaal werken bij onze organisatie? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen op een van onze vacatures in de zorg. Wil je meer weten over de vacatures voor werken in de thuiszorg, bijvoorbeeld als planner in de thuiszorg, en de bijbehorende competities? Neem dan contact met ons op via info@sofiazorg.nl. Wij vertellen je graag meer over werken in de zorg met onze diverse vacatures.