✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Bij Sofia Zorg kun je solliciteren op de vacature als verzorgende in Soest of Baarn. Wij geven op een professionele en persoonlijke manier zorg aan hen die het nodig hebben en bieden daarbij begeleiding aan. Wat voor zorg er ook nodig is, wij zorgen voor onze cliënten. Als jij de zorg net zo belangrijk vindt als wij, is deze baan als verzorgende echt wat voor jou!

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Solliciteer op de openstaande vacature als verzorgende

Heb jij hart, oog en oor voor onze cliënten? Dan past de vacature van onze zorgorganisatie als verzorgende misschien wel bij jou! Als verzorgende werk je bij onze cliënten thuis. Jij werkt mensgericht, op basis van wat de cliënten op dat moment nodig hebben. Als verzorgende weet jij de cliënten de juiste zorg aan te bieden. Je geeft hun de aandacht die zij nodig hebben en die zij verdienen en ondersteunt cliënten bij de algemene levensverrichtingen. Ook het geven van eventuele medicatie behoort tot jouw takenpakket. Als jij graag wilt werken in de thuiszorg, is dit echt een baan voor jou. Wij bieden jou een grote verantwoordelijkheid aan, én de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

blije-collega

Start je carrière bij ons

Heb je de vacature goed bekeken en lijkt het je wat om als verzorgende aan de slag te gaan? Aarzel dan niet en solliciteer meteen op de functie. Wie weet start jij binnenkort jouw carrière als verzorgende! Is deze vacature voor een verzorgende toch niet helemaal je ding? Bekijk dan eens of de vacature als persoonlijk begeleider beter bij je past. Wil je meer informatie ontvangen over deze vacature? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Het team van onze organisatie uit Soest vertelt je graag meer.