✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben je geïnteresseerd in een vacature voor planner in de thuiszorg? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in het coördineren en optimaliseren van zorgprocessen bij Sofia Zorg in Soest. In deze functie ben je de spil in het web van zorgverlening, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning en communicatie tussen zorgverleners en cliënten. Een planner in de thuiszorg heeft een verantwoordelijke en dynamische functie die veel voldoening geeft.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Onze vacature voor de functie van planner in de thuiszorg

Als je solliciteert op de vacature voor planner in de thuiszorg, zul je een sleutelrol vervullen in het organiseren van de dagelijkse zorgactiviteiten. Je taken omvatten het opstellen van roosters, het afstemmen van beschikbaarheid van zorgpersoneel met de zorgvraag en het anticiperen op last-minute wijzigingen. Het is een uitdagende baan die zowel strategisch inzicht als flexibiliteit vereist. Daarnaast is het belangrijk om proactief te zijn in het oplossen van mogelijke planningconflicten en het waarborgen van een continue zorgverlening. Ook draag je bij aan het verbeteren van processen om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren. Sofia Zorg biedt naast deze functie ook andere carrièremogelijkheden in de thuiszorg. Zo kunt je bij ons werken als helpende in de wijk. Ook helpen we je bij het vinden van een vakantiebaan als zorgassistent.

blije-collega

Solliciteer nu en maak het verschil

Ben je klaar om een positieve impact te maken door te werken in de thuiszorg? Solliciteer dan nu op deze vacature voor planner in de thuiszorg en word onderdeel van een team dat dagelijks bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Stuur je motivatiebrief en cv naar info@sofiazorg.nl. Neem voor meer informatie over deze functie of andere carrièremogelijkheden bij Sofia Zorg gerust contact met ons op.