✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Wil jij graag een helpende in de wijk worden in Soest of Baarn? Dan zit je helemaal goed bij Sofia Zorg, gevestigd in Soest. Wij bieden namelijk voor al onze cliënten een zorgaanpak op maat aan. Dit doen wij voor iedereen die zorg nodig heeft, zoals zieken en ouderen. Tover een lach op de gezichten van onze cliënten door een steentje bij te dragen als helpende.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Wat doet de helpende in de wijk?

Als organisatie voor zorgbehoevenden zetten wij onze cliënten centraal. Wij vinden het belangrijk dat zorg op maat wordt verricht. Iedereen heeft tenslotte andere zorg nodig. Als helpende in de wijk bied je ondersteuning bij de dagelijkse taken die iemand niet meer zelfstandig kan uitvoeren. Onze wijkverpleging bestaat bijvoorbeeld uit huishoudelijke- of verzorgende taken. Denk aan het doen van boodschappen of het helpen met wassen en aankleden. Als helpende in de wijk krijg je van ons de tijd om een band om te bouwen met je cliënt, om zo de best mogelijke zorg te kunnen aanbieden. Naast helpende, kun je bij ons onder andere ook als persoonlijk begeleider aan de slag gaan.

blije-collega

Solliciteer voor een functie als helpende en word deel van onze organisatie

Als helpende in de wijk bied jij cliënten zorg op maat aan. Jij zorgt voor persoonlijke en professionele begeleiding. Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan meteen. Ook kun je solliciteren op de vacature als verzorgende, of een van de andere mogelijkheden. Indien je vragen hebt over het werk neem je contact met ons op via info@sofiazorg.nl.