✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben je op zoek naar een vakantiebaan als zorgassistent in de buurt van Utrecht? Bij Sofia Zorg bieden we je de perfecte kans om deze zomer waardevolle ervaring op te doen in de zorg. Werken als zorgassistent is niet alleen een verrijkende ervaring, maar ook een geweldige manier om je vakantie zinvol te besteden.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Zorgassistent worden als vakantiebaan

Een vakantiebaan als zorgassistent is ideaal als je geneeskundestudent bent en in je vakantie praktijkervaring wilt opdoen tijdens een vakantiebaan in de zorg. Het is ook perfect als je op zoek bent naar vakantiewerk waarbij je zorg kunt bieden aan mensen die het nodig hebben. Als zorgassistent ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en bied je basale zorg. Dit is ook een geweldige kans om te ontdekken hoe het is om te werken in de thuiszorg. Bij Sofia Zorg vind je een breed scala aan vacatures in de zorg, waardoor er altijd wel een functie is die bij jouw interesses en vaardigheden past.

blije-collega

Solliciteer direct op deze functie

Ben je geïnspireerd en wil je deze zomer als zorgassistent in de thuiszorg aan de slag gaan? Solliciteer dan nu voor een vakantiebaan als zorgassistent en stuur je cv en motivatiebrief naar info@sofiazorg.nl. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze functie en ontdek hoe jij deze vakantie een positieve impact kunt maken in de levens van anderen. Dit is jouw kans om praktijkervaring op te doen in de zorg en tegelijkertijd iets betekenisvols te doen tijdens je vakantie.