✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg, in Soest, Baarn, Utrecht of omgeving? Sofia Zorg uit Soest heeft verschillende openstaande vacatures die jij kunt vervullen, waaronder vakantiewerk in de verpleegkunde. Wij bieden zorg op maat aan mensen die het nodig hebben. Dit doen wij bij onze cliënten thuis, om ze zo te helpen in hun vertrouwde omgeving. Ontdek snel de vacatures die wij hebben openstaan voor de leukste en mooiste zomerbaan in de zorg, waaronder vakantiebanen in de ouderenzorg en vakantiewerk in de verpleegkunde.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Wat kun je verwachten van vakantiewerk in de zorg?

Als organisatie voor thuiszorg zijn we erop uit om onze cliënten een vertrouwd gevoel te geven. Een zomerbaan in de zorg betekent dat jij onze cliënten ondersteuning aanbiedt bij hen thuis. Tijdens je zomerjob werken in de zorg is mooi en dankbaar werk. Je draagt namelijk echt wat bij. Door jouw hulp hebben onze cliënten de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Als je besluit als zorgmedewerker of verzorgende bij ons te komen werken als vakantiewerk, zijn hier een aantal voordelen aan verbonden. Wij bieden je namelijk niet alleen een leuke werkplek aan met zorgvakantiewerk, maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bevalt het vakantiewerk als zorgmedewerker je heel goed? Dan kun je na je zomerjob langer blijven door te kiezen voor een bijbaan in de zorg. Naast dat je bij ons kunt werken als vakantiekracht of als bijbaan, kun je bij ons ook terecht voor parttime banen in de zorg. Zorgvakantiewerk biedt een unieke kans om praktische ervaring op te doen, vooral in vakantiebanen in de ouderenzorg en vakantiewerk in de verpleegkunde.

Je kunt aan het werk bij verschillende zorginstellingen tijdens je vakantiewerk

Bij Sofia Zorg streven we ernaar om een breed scala aan vakantiebanen in de zorgsector aan te bieden. Zo kun je bij het zoeken van een zomerbaan in de zorg bijvoorbeeld kiezen voor vakantiewerk in de ouderenzorg, waar je waardevolle ervaring opdoet in het ondersteunen van ouderen in hun dagelijkse leven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om tijdens je vakantie als zorgassistent te werken. Deze rol is ideaal voor diegenen die een bijbaan zoeken in de zorg en direct willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Tijdens je vakantie een bijbaan in de zorg vinden die bij jou past

Sofia Zorg helpt je actief bij het vinden van zorgvakantiewerk bij zorginstellingen die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden. Zo is je vakantiewerk als zorgmedewerker of verpleegkundige niet alleen lonend, maar past het ook bij je persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Of je nu een student bent die een carrière in de zorg overweegt of gewoon een mooie bijbaan in de zorg zoekt tijdens je vakantie, wij staan klaar om je te begeleiden in het vinden van de perfecte vakantiebaan in de zorg. Hierbij hebben wij speciale aandacht voor vakantiebanen in de ouderenzorg, thuiszorg en mogelijkheden voor vakantiewerk in de verpleegkunde.

blije-collega

Solliciteer direct om te werken als vakantiekracht

Grijp de kans en solliciteer voor vakantiewerk in de zorg bij verschillende zorginstellingen, bijvoorbeeld als persoonlijk begeleider. Wij stellen ons flexibel op en denken bij het vinden van vakantiewerk graag met je mee bij het vinden van werk in de thuiszorg of elders als zorgmedewerker. Wil je meer informatie hebben over ons vakantiewerk? Of wil je meer weten over de andere functies die jou aanspreken? Neem dan contact met ons op via info@sofiazorg.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een vakantiebaan in de zorg, inclusief vakantiewerk in de verpleegkunde.