✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de zorg, in Soest, Baarn of omgeving? Sofia Zorg uit Soest heeft verschillende openstaande vacatures die jij kunt vervullen. Wij bieden zorg op maat aan mensen die het nodig hebben. Dit doen wij bij onze cliënten thuis, om ze zo te helpen in hun vertrouwde omgeving. Ontdek snel de vacatures die wij hebben openstaan voor het leukste en mooiste vakantiewerk.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Wat kun je verwachten van vakantiewerk in de zorg?

Als organisatie voor thuiszorg zijn we erop uit om onze cliënten een vertrouwd gevoel te geven. Vakantiewerk in de zorg betekent dat jij onze cliënten ondersteuning aanbiedt bij hen thuis. Werken in de thuiszorg is mooi en dankbaar werk. Je draagt namelijk echt wat bij. Door jouw hulp hebben onze cliënten de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Als je besluit bij ons te komen werken, zijn hier een aantal voordelen aan verbonden. Wij bieden je namelijk niet alleen een leuke werkplek, maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bevalt het vakantiewerk je heel goed? Dan kun je ook kiezen om langer te blijven door te kiezen voor een bijbaan in de zorg. Naast dat je bij ons kunt komen werken als vakantiekracht of als bijbaan, kun je bij ons ook terecht voor parttime banen in de zorg.

blije-collega

Solliciteer direct om te werken als vakantiekracht

Grijp de kans en solliciteer voor vakantiewerk in de zorg. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met je mee. Wil je meer informatie hebben over ons vakantiewerk? Of wil je meer weten over de andere functies die jou aanspreken? Neem dan contact met ons op via info@sofiazorg.nl, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.