✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de zorg, in Soest of omgeving? Bij Sofia Zorg uit Soest bieden wij je werk aan waar je gegarandeerd plezier en voldoening uithaalt. Met jouw werkzaamheden ondersteun je cliënten in hun dagelijkse levensverrichtingen, wat veel dankbaarheid met zich meebrengt.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Wat komt er kijken bij een parttime baan in de zorg?

Als organisatie voor kwaliteitszorg vinden wij het welzijn van onze cliënten belangrijk. Door middel van een parttime baan in de zorg leer jij onze cliënten echt kennen. Wij vinden persoonlijke aandacht namelijk ontzettend belangrijk. Met werken in de thuiszorg draag je écht wat bij. Je zorgt er namelijk voor dat cliënten door middel van zorg op maat langer thuis kunnen blijven wonen. Als je aan de slag gaat bij ons, behoren er verschillende werkzaamheden tot jouw takenpakket. Denk aan het toedienen van medicijnen en hulp aanbieden bij het aankleden en eten.

blije-collega

Solliciteer direct op een parttime baan

Een parttime baan in de zorg bij Sofia Zorg levert jou een plek op binnen een organisatie die het welzijn van cliënten belangrijk vindt. Wij denken niet alleen aan hen, maar ook aan jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je parttime baan of bijbaan in de zorg. Neem de kans om bij ons aan de slag te gaan door direct te solliciteren of neem contact met ons op als je vragen hebt.