✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Als je graag een bijbaan in de zorg in Soest of Baarn wilt, zit je goed bij Sofia Zorg. Wij zijn een dynamische organisatie uit Soest die zorg aanbiedt aan hen die het op wat voor manier dan ook nodig hebben. Of het nu gaat om ouderen of zieken: wij bieden altijd de juiste zorg op maat aan. Wil jij graag je steentje bijdragen om mensen écht te helpen? Kom dan ons team versterken door te solliciteren op onze vacatures in de zorg.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Hoe ziet een bijbaan in de zorg eruit?

Als organisatie voor zorg op maat geven wij echt om het welzijn van onze cliënten. Daarom geven wij elke cliënt aandacht, door middel van persoonlijke en professionele begeleiding. Als jij het leuk vindt om voor mensen te zorgen, is deze bijbaan echt wat voor jou! Wij maken werken in de thuiszorg aangenaam voor jou. Niet alleen tover je een glimlach op de gezichten van onze cliënten, ook krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast een bijbaan in de zorg, kun je bij ons ook terecht voor:

Je hebt bij ons dus verschillende mogelijkheden. Binnen alle functies stimuleren wij je om verder te groeien. Wij bieden jou de ideale werk- en leerplek tegelijkertijd aan!

blije-collega

Kom bij ons werken in de zorg

Een bijbaan in de zorg levert jou een leerzame en uitdagende tijd op. Daarnaast help je ook echt mensen die de zorg hard nodig hebben. Lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan direct voor een bijbaan of een van de andere mogelijkheden. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@sofiazorg.nl.