✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de zorg, in Soest of omgeving? Wij van Sofia Zorg uit Soest bieden je werk aan waar je gegarandeerd plezier en voldoening uithaalt. Met jouw werkzaamheden ondersteun je cliënten in hun dagelijkse levensverrichtingen, wat veel dankbaarheid met zich meebrengt.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Wat houdt de vacature voor verpleegkundige in?

De vacature voor verpleegkundige bij ons omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, waarbij je directe zorg verleent aan patiënten. Je takenpakket kan variëren van het uitvoeren van medische procedures tot het bieden van emotionele ondersteuning. Bij Sofia Zorg kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan in de wijkverpleging, waar je een sleutelrol speelt in de gezondheid en het welzijn van onze cliënten in hun thuisomgeving. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om aan het werk te gaan in de thuiszorg, waar je een directe bijdrage levert aan het comfort en de kwaliteit van leven van mensen.

blije-collega

Solliciteer nu voor deze uitdagende rol

Een parttime baan in de zorg bij Sofia Zorg levert jou een plek op binnen een organisatie die het welzijn van cliënten belangrijk vindt. Wij denken niet alleen aan hen, maar ook aan jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je parttime baan of bijbaan in de zorg. Neem de kans om bij ons aan de slag te gaan door direct te solliciteren of neem contact met ons op als je vragen hebt.