✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Wil jij graag werken in de thuiszorg, in Soest, Baarn of omgeving? Dan zit je helemaal goed bij Sofia Zorg uit Soest. Wij bieden je de mogelijkheid aan om met plezier te werken in de zorg nabij Utrecht met onze verschillende vacatures. Als zorgverlener heb je écht zinvol werk. Het geeft je de kans om een lach te toveren op de gezichten van zij die zorg nodig hebben. Wij geloven dat werken in de zorg werk is dat je met aandacht en plezier uitvoert. Daarom zijn wij hét bedrijf waarbij jij wilt werken in de thuiszorg.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Bij ons vind je verschillende vacatures in de ambulante zorg

Binnen de vacatures in de ambulante zorg bij Sofia Zorg, springt de rol van ambulant persoonlijk begeleider eruit. Als ambulant persoonlijk begeleider bied je ambulante begeleiding aan cliënten met uiteenlopende behoeften. Je werkzaamheden omvatten het ondersteunen van cliënten in hun dagelijkse leven, het opstellen van zorgplannen en het werken in multidisciplinaire teams. Deze functie vereist empathie, aanpassingsvermogen en de vaardigheid om zorg op maat te bieden. Daarnaast ben je tijdens ambulante begeleiding betrokken bij het opbouwen en onderhouden van relaties met cliënten, waarbij je hun onafhankelijkheid en zelfredzaamheid stimuleert. Ook speel je als begeleider in de zorg een cruciale rol in crisisinterventie en het bieden van ondersteuning in moeilijke situaties, essentiële aspecten van ambulante begeleiding.

Meer dan alleen ambulante zorg

Naast de vacatures voor ambulant persoonlijk begeleider, biedt Sofia Zorg ook een diversiteit aan andere functies in de zorgsector aan. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende vacatures in de forensische zorg vinden, wat een spannend en uitdagend werkterrein is. Ook als je interesse hebt om te werken in de thuiszorg, bieden wij daar diverse mogelijkheden voor.

blije-collega

Neem contact met ons op en start je carrière in de zorg

Ben je geïnspireerd om aan de slag te gaan in de ambulante zorg, of in een van de andere veelzijdige functies in de thuiszorg die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op om te solliciteren op een vacature als ambulant persoonlijk begeleider, of een van de andere functies binnen onze organisatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@sofiazorg.nl. Wij staan klaar om je te verwelkomen in ons team en samen het verschil te maken in de levens van onze cliënten.