✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Zoek je een uitdagende en betekenisvolle vacature in de forensische zorg? Dan ben je bij Sofia Zorg in Soest op de juiste plaats. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om je carrière in deze boeiende sector te starten of verder te ontwikkelen. De forensische zorg is een dynamisch werkveld waarbij je echt het verschil kunt maken in het leven van anderen.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Vind bij ons een vacature in de forensische zorg

Binnen de vacatures in de forensische zorg is de functie van forensisch begeleider een van de meest cruciale. Als forensisch begeleider werk je direct met cliënten die begeleiding nodig hebben binnen het justitiële kader. Je biedt ondersteuning aan en draagt bij aan hun re-integratie in de samenleving. Dit houdt in dat je nauw samenwerkt met andere zorgprofessionals om een coherente en effectieve zorgstrategie te ontwikkelen. Tevens ben je als forensisch begeleider verantwoordelijk voor het observeren en rapporteren van de voortgang van cliënten, wat essentieel is voor hun herstelproces. Ben je op zoek naar een soortgelijke vacature? We bieden ook vacatures in de ambulante zorg aan, waar je werkt met een bredere doelgroep en in diverse zorgsettings.

Jouw perfecte vacature vinden

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vacature in de forensische zorg essentieel is voor jouw professionele tevredenheid. Daarom bieden we een scala aan vacatures aan, niet alleen in de forensische zorg, maar ook in andere specialismen zoals de thuiszorg. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een functie als verzorgende IG? Ook dan hebben we diverse opties die perfect bij jouw vaardigheden en ambities passen.

blije-collega

Solliciteer direct

Ben je enthousiast geworden en klaar om de stap te zetten? Solliciteer dan direct voor de functie van forensisch begeleider of een andere boeiende vacature in de forensische zorg door je motivatiebrief en cv op te sturen naar info@sofiazorg.nl. Bekijk ook gerust onze andere mogelijkheden voor werk in de thuiszorg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze vacatures in de forensische zorg en begin aan je volgende carrièrestap.