✓ Zorg op maat
✓ Persoonlijk zorgplan
✓ Deskundige medewerkers

Wil jij graag een helpende in de wijk worden in Soest of Baarn? Dan zit je helemaal goed bij Sofia Zorg, gevestigd in Soest. Wij bieden namelijk voor al onze cliënten een zorgaanpak op maat aan. Dit doen wij voor iedereen die zorg nodig heeft, zoals zieken en ouderen. Tover een lach op de gezichten van onze cliënten door een steentje bij te dragen als helpende.

Interesse gekregen en zin om ons team te versterken?

Als verzorgende IG vind je bij ons interessante vacatures

Binnen de vacatures voor een verzorgende IG bij Sofia Zorg, zul je verantwoordelijk zijn voor het bieden van essentiële zorg aan cliënten. Dit houdt in dat je hen helpt met dagelijkse activiteiten, gezondheidsmonitoring en het toedienen van medicatie. Deze rol is bijzonder geschikt als je interesse hebt om te werken in de thuiszorg, waar je een directe impact hebt op de kwaliteit van leven van mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Naast vacatures voor een verzorgende IG bieden we ook kansen aan voor reguliere verzorgenden. Ook vind je bij ons vacatures voor verpleegkundigen, waarmee je je carrière in de zorg verder kunt uitbouwen.

blije-collega

Solliciteer nu

Heb je interesse in een vacature voor een verzorgende IG of een andere rol in de thuiszorg? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief op naar info@sofiazorg.nl! Wij zijn altijd op zoek naar toegewijde en gepassioneerde zorgprofessionals die het verschil willen maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vacatures.